Top menu

Schizofrene bloggers

Als blogger mag ik graag bloggen over andere bloggers en grammers.

Sommige collega’s houden er nogal een schizofreen gedrag op na, wat ik trouwens wel komisch vind. Zo schoof er eens tijdens een buitenlandse persreis een meisje aan tafel van wie ik het gezicht zo snel niet kon thuis brengen. Het bleek een bekende internationale blogster. Zonder de gebruikelijke zware make-up was ze totaal onherkenbaar.

Ook herinner ik me een persreis van een Zweeds modemerk waarbij ik werd vergezeld door een piepjonge blogster met een gezicht als een oorwurm. Zo nu en dan moest ik de puber fotograferen in de Zweedse mode, moeiteloos toverde ze dan haar mooiste lach te voorschijn. Filtertje erover en ze was oogverblindend. Zoals gezegd ik kan er om lachen.

Heel hard moest ik onlangs lachen om een blogger, ik noem haar anoniempje, die zichzelf flink in de nesten had gewerkt. Ze onderscheidt zich van andere bloggers door een net wat creatievere kleedstijl en styling, en had binnen de kortste keren behoorlijk wat volgers. Ook modemerken hebben haar ontdekt en sturen spullen, maar altijd in een verkeerde –  vééél te kleine maat. Om er minder mollig uit te zien gebruikt ze verschillende apps waarvan ik skineepix heb onthouden. Don’t try this at home. Anoniempje dieet zich inmiddels suf. Als ze commercieel is onthult ze over een tijdje haar bloggers dieet.

Ps: de afgebeelde blogger valt niet onder de voorbeelden, al vertrouwde ze me laatst wel een probleempje toe, ze komt ruimte te kort voor de onaflatende stroom goodies.

 

Gerelateerde Artikelen:


Een reactie op Schizofrene bloggers

  1. Rob Ehlen 28 juli 2014 om 06:42 #

    Ik word zo langzamerhand doodziek v al die bloggers .
    Geen enkele eigen mening , en ze promoten alleen datgene waar ze iets gratis v kunnen krijgen .