Top menu

Shop till you drop op de Arnhemse Stockdagen

Altijd al een Elsien Gringhuis, Sjaak Hullekes of Spijkers en Spijkers willen hebben? Grijp je kans tijdens de derde editie van de Arnhemse Stockdagen.

Tijdens de Stockdagen – start donderdag 3 juli t/m zondag 6 juli openen ontwerpers hun voorraadkasten. Ze verkopen stoffen, fournituren, samples en oude collecties.

Nieuw is de horeca-route met twaalf modelabels die zijn gekoppeld aan een horecagelegenheid waar ze exposeren. Onder die twaalf vind je onder andere Juliette Bogers in het Museum Café van Museum Arnhem, Maison the Faux (foto) in Momento en Pauline van Dongen in het Modez hotel. De  Arnhemse Stadshuishal vormt het hart van de stockdagen, hier verkopen met name ontwerpers van buiten Arnhem en net afgestudeerden.

Een greep uit de circa 80 deelnemers van de aankomende editie: Mode: Trix en Rees, Spijkers en Spijkers, Humanoid, Sjaak Hullekes, Elsien Gringhuis, Bottines, Furansu, Fenny Faber en The People of the Labyrints. Product: Philomijn, Van den Dungen, Ineke Hans Collection, Jannissima, Anna Treurniet, Studio Lenneke Wispelwey. Luxe winkels: Jones Arnhem, Trickle Down Fabrics,  Meijer&Floor, Oska, Van Mij, Minouche en Rûne sieraden.

De Arnhemse Stockdagen vallen bijna samen met het eerste Fashion Festival Arnhem, met nog meer evenementen en start dinsdag.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.