Top menu

Winkeltip: Frame store in Foam & Felix met youasme measyou

Zaterdagmiddag organiseert het Nederlandse knitwearlabel  youasme meaysou een go-see-feel-buy event in samenwerking met de nieuwe Frame Store in Foam & Felix, Keizersgracht 324 van 13:00 – 18:00.

Youasme measyou is in 2010 opgericht met hulp van het crowdfunding principe. Met de bedoeling om het ontwerp en de drager rechtstreeks met elkaar te verbinden.

Voor de productie van de zevende collectie  ‘where I end and you begin’ doet youasme measyou opnieuw een beroep op de community.

Ondersteunen is eenvoudig – met een ruime keuze uit perks, variërend van een virtual high-five voor €5,-, een Scan Tote Bag voor €20,- tot kledingstukken uit de aankomende wintercollectie (€119,- t/m €329,-) die via pre-order besteld kunnen worden.

Bij elke pre-order wordt, naast een kortingscoupon die direct een korting van 15% geeft op het gehele assortiment uit de webshop, een Scan Tote Bag geleverd. Deze zwarte tas met opdruk van een wit uitgescheurd vel papier blijkt een virtueel portaal te zijn. Wanneer gescand met een smartphone of tablet verschijnt een 3d-animatie van het youasme measyou lookbook voor winter 2014, gefotografeerd door Blommers/Schumm, styling: Maarten Spruyt.

De kledingstukken worden in augustus – nog voor ze in de winkel liggen – geleverd.

Morgen kun je ter plekke de collectie passen, je pre-order plaatsen en natuurlijk de scan-tote meenemen.

youasme measyou lanceert de nieuwe crowdfunding campagne op indiegogo.com

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.