Top menu

4 x serum

Detoxkuur

Detoxkuur

Zeer potente emulsie vol hoog geconcentreerde werkstoffen. Dit veelvuldig bekroonde One Essential super serum van Dior werkt als een detox-kuurtje. De ontgiftende werking herstelt cellen, en zorgt voor een jeugdig effect. Ook handig: het is combineren met andere huidverzorgingmerken. Schrik niet als mensen opeens zeggen: goh wat zie je er stralend uit!
Bijenkorf.nl € 88,50 30ml

Make-up serum

Make-up serum

Youth Liberator Sérum Foundation van Yves Saint Laurent is een foundation én verzorgend serum in één. De eerste anti-age foundation is getest door 118 vrouwen in de leeftijdscategorie van 30 tot 50 jaar. 68% vond dat de huid meer ging stralen. Inclusief SPF 20 en antioxiderende vitamine. Verkrijgbaar in zes tinten, van beige rosé tot beige doré.
Douglas.nl € 58 30 ml

Ooglift

Ooglift

Het belangrijkste bestanddeel van het Sisley’s Supremÿa Yeux oogserum is het Phyto-Complex LC12, een combinatie van vier plantaardige werkstoffen. Dit complex corrigeert tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken, maar werkt ook tegen zwellingen. Met pompje.
Iciparisxl.nl € 183,60 15 ml

Krachtpatsers

Krachtpatsers

Davines Invisible Serum is een olieachtig haarproduct, temt pluis en maakt het haar satijnzacht. puritywebshop.nl € 22,35 50 ml


Serums zijn de hit van de beauty-wereld. Ware schoonheid komt van binnenuit, zeggen ze, maar de beauty-industrie helpt graag een handje. Er bestaan ‘krachtpatser’-serums voor huid en haar.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.