Top menu

Doet Age Fitness van Biotherm Homme wat het beloofd?

Biotherm Homme, de nummer 1 van de mannenverzorging, lanceerde onlangs een drietal nieuwe anti-aging huidverzorgingsproducten met als voedend ingrediënt spirulina – zeewier.

Omdat op de IFD-redactie geen man te bekennen is, gingen we op zoek naar iemand die lijkt op de Franse voormalige topvoetballer Bixente Lizaru, die het gezicht is van de Age Fitness campagne, en we vonden hem, 44 jaar, en knapper dan Bixente.

Ons testpersoon, we noemen hem Mr.X,  wil graag anoniem blijven. Mr.X heeft geen probleemhuid, en gebruikt tot nu toe incidenteel huidverzorgingsproducten. Van de drie Biotherm producten smeerde hij Age Fitness Day Care. Claim: anti-rimpel.

Mr. X gebruikte de dag créme overigens ook ’s avonds. Dit vindt hij van het product: “De crème is zuinig in gebruik en wordt snel opgenomen, ik vind het fijn dat er geen vettig laagje achterblijft op de huid die nu gladder en steviger voelt. Of ik nu minder rimpels heb? Dat durf ik niet te zeggen, boven mijn neus zitten twee verticale groeven, en die zullen echt niet verdwijnen met dit product, maar zoals gezegd, mijn huid voelt echt gladder en ik vind het een lekker product. Het ruikt heel botanisch, zoals vochtig gras, dat vind ik lekker.”

Sinds ik het ben gaan gebruiken vindt iedereen dat ik er goed uit ziet, en ze vinden me zo bruin! Ik snapte niet hoe dat kan, tot ik onlangs las dat er iets van een bruiner in zit.”

Biotherm Homme Age Fitness Advanced Active Anti-Aging Care. Dag crème € 55 50 ml. Nacht crème € 60 50 ml, Eye care € 45 15 ml. Verkooppunt: de Bijenkorf

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.