Top menu

Alweer een nieuwe modeglossy

Style.com, dat is toch een website?

Klopt, de site werd gelanceerd in 2000 en maakte zich razendsnel onmisbaar door het posten van de laatste modetrends, collecties, shows en sinds twee jaar video’s.

Wat staat er in het blad?

De vederlichte inhoud komt grotendeels overeen met de sitecontent. “We wilden de lezer een indruk geven wat er allemaal plaats vond tijdens de shows voor zomer 2012, van New York, London naar Milan tot Paris,” zegt Dirk Standen, redacteur van Style.com.

Over genomen van de site zijn twitterberichten (saai), straatstijl foto’s van Tommy Ton (wel aardig), de meest uitgesproken party-gangers (gaap) en de op style.com meest bekeken show: Chanel (natuurlijk). Mode staat er natuurlijk ook in: de beste schoenen en tassen en de favoriete ontwerper van alle style.com moderedacteuren: Balenciaga (mee eens).

Aan het Lolita covermeisje (Lindsay Wixsom) met de vet gestifte pruillipjes wijdde Theo Wenner een foto-essay. Wat leesvoer betreft is er onder andere een Q & A met Azzedine Alaïa, die dit najaar een grote expositie in het Groninger Museum heeft, dat staat er natuurlijk niet in.

Opvallend:

Het blad toont de nieuwe zomermode voor 2012 maar adverteert wintermode. Apart.

Oordeel:

Er werken bij style.com goede modejournalisten, maar om nou te zeggen dat dit een blad is om trots op te zijn?  En dan de titel, was er nou niemand die iets beters kon verzinnen?

Style.com kost 14,99 dollar. Vanaf vandaag via style.com

Gerelateerde Artikelen:


, , , , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.