Top menu

(24 x ArtEZ) 17. Pui-Yie Au

24 ArtEZ-studenten. Elke dag toont een student zijn of haar Toile-de-Luxe*

“Het uitgangspunt van deze collectie is hoe mijn kindertijd mijn leven tot nu beïnvloed heeft en de fascinatie voor mooie en intense kleuren die emoties in mij opwekken. Plezier! De foto heb ik vooral simpel gehouden, natuurlijk en onbezwaard. Hoe ik mezelf het fijnst in kleding zou voelen. De foto moest tevredenheid uitstralen. Over drie jaar heb ik Italiaans geleerd of mijn Engels en Chinees geperfectioneerd en werk ik hopelijk in een van deze landen bij een bekende modebedrijf”

Pui-Yie Au, 23. Favoriete kleur wit. Favoriet materiaal zijden gazar. Favoriet kledingstuk een tweedehands double-breasted camel-coat.

*Toile-de-luxe: een aanloop naar het eindexamen is de opdracht Toile-de-Luxe. Doel is het ontwikkelen van een signatuur. Ontwerptekeningen met ideeën, sferen en looks worden uitgewerkt en leiden tot inspirerende silhouetten die als blauwdruk staan voor de collectie. Elk ontwerp wordt uitgevoerd in een proefmodel – toile-de-luxe – dat de werkelijkheid zo nauwkeurig mogelijk benadert. Het resultaat wordt gestyled en vastgelegd in actuele modefoto’s.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.