Top menu

(24 X ArtEZ) 16. Nathalie Moens

24 ArtEZ-studenten. Elke dag toont een student zijn of haar Toile-de-Luxe*

“In deze collectie ben ik op zoek gegaan naar een stoere, rebelse maar kwetsbare vrouw. Ik heb mij laten inspireren door street/sportswear, hip-hop en gespeeld met proporties en verhoudingen. Ik heb in Zuid-Afrika mijn shoot gedaan, en gebruik gemaakt van het weer en de kleurrijke omgeving. In deze foto komt mijn concept het sterkst naar voren. In intensiteit, kleur en attitude. Over 3 jaar hoop ik een paar dingen van mijn bucketlist af te hebben gestreept. Dat ik gelukkig ben en dat ik in de modewereld een plekje heb gevonden waar ik elke dag iets nieuws leer en me verder kan ontwikkelen”

Nathalie Moens, 26. Favoriete kleur aubergine. Favoriete stof Duffel/loden wol-achtige stoffen. Favoriete kledingstuk leren jack en the little black dress.

*Toile-de-luxe: een aanloop naar het eindexamen is de opdracht Toile-de-Luxe. Doel is het ontwikkelen van een signatuur. Ontwerptekeningen met ideeën, sferen en looks worden uitgewerkt en leiden tot inspirerende silhouetten die als blauwdruk staan voor de collectie. Elk ontwerp wordt uitgevoerd in een proefmodel – toile-de-luxe – dat de werkelijkheid zo nauwkeurig mogelijk benadert. Het resultaat wordt gestyled en vastgelegd in actuele modefoto’s.

 

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.