Top menu

Viktor & Rolf lanceren parfum Bonbon in Parijs

Woensdagavond, Place Vendôme, Parijs.

Het nieuws dat Viktor & Rolf zouden komen met een nieuw parfum zoemde al een tijdje. Dat de geur gelanceerd zou worden tijdens de coutureshow was voor de handliggend.

Ook Flowerbomb werd tien jaar geleden onthuld tijdens een show. De nieuwe geur zit in een flacon als een strik, en heet Bonbon. Dat klinkt 2 x goed (bonbon) en als een snoepje.

Na afloop van de lancering vertelden Viktor & Rolf dat de geur zoeter dan zoet moest worden, maar met een edge. Hoe dit ruikt geen idee, een proefflaconnetje kon er  niet vanaf, maar om hun concept te illustreren pakten Viktor & Rolf uit met een poëtische couturepresentatie als een balletvoorstelling.

Dribbelende ballerina’s met suikerspinkapsels droegen flinterdunne leotards en elegante, naadloze draperietjes van latex. Alles in nude-tinten. De contouren van tatoeagesprints zorgden voor een eigentijdse touch.

Engelachtig, delicaat, luchtig, hemels, etherisch, rauw. Benieuwd of dat het gevoel is dat zit gevangen in die roze strikfles. De Bonbon campagne is geschoten door Inez & Vinoodh met model Edita Vilkeviciute, ze is kinky ‘geketend’ in lieve strikjes.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.