Top menu

Modeontwerpers in makeup: Proenza Schouler en Derek Lam

Na de succesvolle lanceringen van Marc Jacobs voor make-upketen Sephora en Lanvin voor Lancôme, lanceert Estée Lauder een marineblauwe clutch vol make-up ontworpen door Derek Lam in samenwerking met make-upartist Tom Pecheux. Het duo werkt al tien jaar samen en dat is een feestje waard, vindt Estée Lauder.

“Het gaat om subtiele en draagbare producten waarmee je echter ook een stoere, sexy look kunt creëren”, legt Tom Pecheux uit. “Ze zijn de perfecte combinatie voor een sophisticated look overdag, die je ’s avonds eenvoudig omtovert tot een sensuele look.”

In de clutch vind je onder andere The Kajal Crayon, een diep marineblauw oogpotlood, dat zorgt voor een tikkeltje drama dankzij een intense, smudgy afwerking.

De crèmige en dekkende The LipColor zorgt voor de perfecte nude liplook, terwijl The Gloss lippen een transparante, roségouden glans geeft. Verder zijn er een mascara en oogschaduw. De Estée Lauder/Derek Lam collectie is vanaf vandaag te koop voor € 85, inclusief clutch.

Vorig jaar oktober werd al aangekondigd dat Proenza Schouler, bekend om hun laid-back sporty looks, in samenwerking met MAC een make-upcollectie ontwerpen. Een opmerkelijke keus van het designduo Jack McCollough en Lazarao Hernandez die hun modellen zo summier mogelijk op laten maken.

Vandaar dat hun 16-delige make-lijn deels nogal wat neutrale tinten bevat, waaronder een werkelijk fantastische nude-nagellak van de kings of no-makeup makeup.

Te koop vanaf 5 april. www.maccosmetics.nl en de MAC-pro store aan de Heiligeweg in Amsterdam.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.