Top menu

Rihanna’s vervolg op Riri Woo

Sterren en samenwerkingen?

Ze zijn zelden een lang leven beschoren, laat staan dat er meerder collecties verschijnen. Tenzij de beroemdheid meer is dan een oneday-wonder, zoals r&b-ster  Rihanna. Eerder dit jaar was er een stormloop op haar klassiek rode Riri Woo lipstick die wereldwijd in een paar uur was uitverkocht. De herfstcollectie met warme tinten die volgde was eveneens een regelrechte hit.

Riri verlengt haar cosmetica-uitstapje met M.A.C met de RiRi Hearts MAC Holiday Collection met naast de herlancering van Riri Woo twee nieuwe lipsticks (€ 19,50), Pleasure Bomb en Bad Girl Riri. De collectie is vanaf vandaag te koop bij M.A.C verkooppunten.

Het succes? Natuurlijk de superster zelf, en de combinatie van een feestelijk shiny collectie met een stylish ogende verpakking in wit met gelikt rosé goud. Wordt vast vervolgd in 2014.

Ook nieuw: mat rode Nail Lacquer € € 19, goud bruine glanzende Bronzing Powder € 27,50, twee glimmende Superslick Eye Liners € 22, Veluxe Pearlfusion Shadow zijn twee boxen met elk vijf tinten oogschaduw € 41, een double-ended brush € 34 en een doorgestikt rosé goud kleurig make-uptasje om alles in op te bergen € 26,50. Online www.maccosmetics.nl

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.