Top menu

Viktor & Rolf als pin-ups in C★ndy

Het is Viktor & Rolfs meest uitdagende shoot ooit.

Gekleed in pak, maar ook deels ontkleed, poseren de twee als mannelijke pin-ups in C★NDY, het blad van de Spaanse creative director Luis Venegas dat in het teken staat van fashion + transgession.

Speciaal voor deze shoot van Blommers/Schumm bestudeerden Viktor & Rolf de geijkte pin-up-poses. We zien Rolf gefotografeerd van de zijkant, hij leunt op een kubus met een holle rug, kont naar achteren. Hij draagt een ruime wit slip. Sexy?

Viktor is onder andere frontaal gefotografeerd, mannelijk, met een blote gespierde torso.

Beauty is when there is a tension between something very feminine and something very masculine,” zeggen ze op hun Facebookpagina. IJdelheid is als er spanning is tussen iets dat jezelf doet en waar je een model voor in huurt. Maar eerlijk is eerlijk, de twee modeontwerpers van middelbare leeftijd komen er goed mee weg. Hun afgetrainde lichamen – sportschool? Yoga! – zijn als die van topmodellen. De kleren die ze soms aanhebben zijn van hun eigen lijn Monsieur.

Nummer 7 van C★NDY kost € 82. Gelimiteerde oplage van 1500. Met twee verschillende covers een met Lady Gaga de ander met Marilyn Manson, fotograaf Steven Klein.

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.