Top menu

Smashhits van Smashbox nu in Nederland

Smashbox, klinkt dat niet smashing? Inderdaad lekker catchy voor een cosmetica-merk. Het Amerikaanse merk is nu eindelijk met een grote collectie exclusief te koop in Nederland bij de grotere filialen van Douglas, en online.

Smashbox staat vooral bekend om een alsmaar groeiende lijn met primers. Een primer is een crème (of poeder, spray of gel) die wordt aanbracht na de dagcrème en voor de foundation. De grondlaag zorgt ervoor dat je make-up langer en mooier blijft zitten. Smashbox verkoopt olievrije Photo Finish Foundation primers geïnspireerd op fotoshoots waarbij make-up altijd tiptop moet zijn. De primers zijn er voor verschillende huidtypes en huidprobleem, zoals roodheid en droogheid, er is zelfs een primer voor perfecte oogleden.

In de uitgebreide en betaalbare Smashbox collectie zitten onder andere hydrerende foundations die vijftien uur blijven zitten, lipsticks met veel pigment,  mascara’s met een volle borstel die niet klonteren, een fijne eyeliner met slim zelfslijpend puntje, veel tools als mooie kwasten en penselen van echt haar, en nog meer voor gezicht, wangen en ogen.

Smashbox is opgericht door fotograaf Davis en Dean Factor, de achterkleinzoons van Max Factor (1872-1938). Het verhaal achter het merk uit LA, is de Smashbox Studios waar alle make-up uitvoerig getest wordt tijdens shoots voor de grootste tijdschriften zoals Allure, Vanity Fair en Harper’s Bazaar. (Foto links: Nieuw oogschaduw € 32,50)

Prijzen beginnen bij € 12,50 voor een mini primer en lopen op tot € 49,50 voor de face & body kwast. Met Douglas klantenkaart 10% kassakorting.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.