Top menu

Hete Kate

Vorige week, tijdens de Britse Fashion Awards uitreikingen ging de Special Recognition Award dit jaar naar Kate Moss. Ze nam de prijs nog net niet in ontvangst in een ondeugend bunnypakje. Inmiddels staan alle foto’s van haar al veelbesproken Playboy-shoot op internet.

Deze week ligt het zestigjarige blad in de kiosken. Achttien pagina’s Moss zijn geschoten door de onvolprezen Mert Alas en Marcus Piggott. We zien het forever topmodel altijd chic: in bondage, gemaskerd, in netkousen, met een zweep, half bloot, in volle glorie, in de weer met een veer, en natuurlijk met ondeugende konijnenoren. Kortom geen cliché wordt geschuwd.

Raadselachtig blijft de keus voor La Moss. Want wie heeft haar nou nog nooit naakt gezien? Mogelijk mensen die nooit een modeblaadje in hebben gekeken. Zij worden nu getrakteerd op een veelst te mooie covergirl. Wat Marc Jacobs precies te maken heeft met de legendarische shoot is mij niet duidelijk, maar hij komt met een gelimiteerde T-shirt-lijn van foto´s van de shoot.

Overigens, leg de Britse Playboy naast de Nederlandse met soapie Marly van der Velden en tsja, nou vul dat zelf maar in.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.