Top menu

Khloé Kardashian zet Bijenkorf op stelten

Omvallende kledingrekken, huilende jongens, gillende meisjes. Vanmiddag bezocht Khloé Kardashian de Bijenkorf, en dat trok massa’s fans. De echte fans – te herkennen aan caramelkleurige highlights – stonden zelfs al sinds gisteravond voor de deur van het Amsterdamse warenhuis.

Een dik half uur later dan gepland stapte de struise Amerikaanse met haar posse uit een zwart busje. “Laat haar nooit weggaan!”, klonk het achter me. Er werd geapplaudisseerd, Khloé’s naam werd gescandeerd. Binnen werd het een fan teveel: “Ik moet lucht hebben.” Het signeren moest toen nog beginnen.

Khloé Kardashian is op wereldtournee om de Kardashian Kollection for Lypski  te promoten die ze samen heeft ontworpen met haar zussen Kim en Kourtney, en die nu te koop is bij de Bijenkorf. Het zal me niet verbazen als al die loeistrakke jurkjes waar de Kardashian curves in volle glorie mooi in uitkomen nu al uitverkocht zijn.

Khloé Kardashian is een wereldster. Natuurlijk kende ik de tv-familie-soap Keeping up with the Kardashians en wist dat hun vader, advocaat en zakenman Robert Kardhasian O.J. Simpson had verdedigd. Maar dat Khloé vanmiddag zoveel hysterie opriep, dat had ik niet gedacht. Tsja, een wereldster.

Khloé was opgewekt, had een guitig popperige gezichtje, vlechtjes in haar golvende haar, ze droeg twaalf centimeter hoge Louboutins lakpumps, een strak zwart mini-jurkje uit de Kardashian collectie met daarover een lang transparante openvallende blouse en zwarte hoodie-sjaal. Om haar rechterwijsvinger flonkerde een joekel van een diamant.

Na een meet & greet met enkele doodzenuwachtige en giebelende fans (foto), helemaal uit Limburg, die allemaal in huilen uitbarstten toen ze haar zagen, en na het signeermoment, mocht een handjevol bloggers nog even met de tv-personality op de foto.

In mijn kortste interview ooit – zo’n 15 seconden – kwam er warempel nog een hele volzin uit Khloé’s getuite lipjes. “Ik ben gek op mode, het zit ook in de familie, mijn oma zette al veertig jaar een modezaak op, ik heb samen met mijn zussen het modelabel DASH, en te gekke kledingwinkels. Straks ga ik naar Dubai.” Vervolgens legde ik mijn hand op haar dikke derrière, en maakte de pr-dame deze foto.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.