Top menu

David Bowie voor Louis Vuitton

David Bowie in een Louis Vuitton advertentie. Verrassing. Want zijn hele levenlang gaat hij al zo’n beetje opzettelijk logoloos door het leven. In geen enkele muziekstijl vastgeroest, steeds in beweging en dit jaar nog terug met een fris popalbum.

Maar de 66-jarige Bowie laat zich nu toch vangen door Louis Vuitton. Wilde hij niet achterblijven bij LV-voorgangers als Madonna, Bono, Keith Richards, Kanye West en Beyoncé? Of zijn de zakcentjes op? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

De eerste beelden van de campagne, en enkele stills van de drie minuten durende video, stonden gisteren een online. De locatie is Venetië, Bowie is op een gemaskerd bal. Zijn tegenspeelster is Arizona Muse. Dat het model met de rockster in een campagne zat, wist ze pas op het laatste moment.

Het balpubliek is waanzinnig uitgedost, maar Bowie draagt een ‘gewoon’ pak. Op één van de foto´s heeft hij zijn masker laten zakken. Prominent aan zijn pols is een LV-horloge. Bowie kijkt me boos aan. Waarom? Heb ik niet genoeg albums van hem gekocht?

Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.