Top menu

Winkelen met Shoppingunlike

Als je een beetje succesvol blogt, ploppen er dagelijks allerlei verzoeken in je mailbox. Ze variërend van het aanprijzen van producten (deodorant! kroonluchters! champagne!) tot evenementen (de Afrika Fashion Week in Amsterdam! de India Fashion Week, de opening van een terras) tot veel andere blogs en webwinkels.

Als ik op allemaal zou in gaan, had ik geen tijd meer om te werken. (Is bloggen geen werken dan? Nou eerlijk gezegd voor mij niet, meer een uit de hand gelopen hobby, werk is toch echt het zwoegen op interviews van pak ’m beet 1500 woorden, en dan niet in de makkelijke Q & A stijl)

Soms wekt een verzoek nieuwsgierigheid op. Shoppingunlike vroeg of ik eens over hun site over reizen en mode wilde bloggen. Het blijkt het type site waar ik in het buitenland wel eens terecht kom, als ik het adres van die ene hippe winkel me even is ontschoten. Handig dus.

Shoppingunlike selecteerde twaalf steden – de bekendste – van Parijs, Londen, New York tot Barcelona – met een aantal must-see shops. Een beetje kosmopoliet kent ze wel, beroemde shops als Colette in Parijs en Dover Street Market in Londen. Leuker zijn dan ook de minder bekende winkeltjes – veel vintage –  die in de lijstjes onder de bekende adressen staan.

Gerelateerde Artikelen:


Reageren is niet (meer) mogelijk.