Top menu

Bulgari’s Omnia Crystalline L’Eau de Parfum

Omnia Crystalline is de nieuwste damesgeur van Bulgari. Het van oorspong Italiaanse juwelenhuis doet het goed met parfums voor mannen en vrouwen. De nieuwe l’Eau de Parfum is de opvolger van het populaire Omnia Crystalline Eau de Toilette uit 2003, en zit in net zo’n artistieke flacon.

Al is flacon niet het juiste woord voor de twee in elkaar geschoven bolle ringen, of moet ik zeggen potjes crème? Noem het een rose-kleurige object, de kleur van de geur is kristalhelder, en het parfum?

Omnia Crystalline l’Eau de Parfum is geen ingewikkelde geur. De eerste indruk is romig & rijk maar ook chic & citrus. De topnoot is dan ook mandarijn, de delicate bloemige geur blijkt de frisse en pure lotusbloem. De hartnoten liggen bij elkaar met de vanilleachtige heliotroopbloem en het poederige Iris. De basis bestaat uit het oudste parfum ingrediënt sandelhout,  en dat verklaart de romige sensatie. Het zoete benzoë is lichtelijke bedwelmend.

De weldadige geur, die overigens lang beklijft, is een creatie van de Spaanse Alberto Morillas. De parfumeur ziet deze geur ‘als een luxueuze warme, sensuele stola’. Ik had het niet poëtischer kunnen verwoorden.

Het model in de advertentiecampagne is de feeërieke Edita Vilkeviciute die al een aantal Vogue-covers op haar naam heeft en geliefd is als lingeriemodel voor Victoria’s Secret. Modefotograaf Liz Collins schoot de campagne. De video is geregisseerd door de Franse Sonia Sieff, en is gemonteerd met als tempo het geluid van een kloppend hart, dat steeds harder gaat kloppen als de camera dichtbij komt.

Aanbieding Ici Paris XL 40 ml € 62

https://youtube.com/watch?v=D0ZqGgYPCwc%3Fversion%3D3%26hl%3Dnl_NL

Gerelateerde Artikelen:


Een reactie op Bulgari’s Omnia Crystalline L’Eau de Parfum

  1. William 16 oktober 2013 om 19:58 #

    Prachtige esthetische video! groet, William