Top menu

Nieuw tijdschrift: PUPMAG

Een nieuw cultureel tijdschrift dat jonge avantgardisten een platform geeft, en waar commercie en creativiteit op een multidisciplinaire manier tot uiting worden gebracht, dat is volgens het persbericht PUPMAG.

Centraal in het nulnummer staat het thema grenzeloosheid; de grenzeloze fantasie, vermogens en talenten van de kunstenaar(s) en het vervagen van grenzen met betrekking tot disciplines, advertenties en lay-outs

Oscarwinnende filmregisseur Michel Gondry (bekend van o.a Eternal Sunshine of the Spotless Mind) praat over de politieke crisis, global warming, films en diens invloeden op de mensheid. “Sometimes I do think I am an artist and should open people’s mind and show them my way of seeing the world. But sometimes I feel that’s not enough. I need to help awareness. I try”.

Daan Roosegaarde van Studio Roosegaarde geeft zijn visie over de toekomst van kunst en technologie. De Russische fotograaf Elizaveta Porodina, bekend van  haar werk voor onder meer Vogue, draagt bij met een geheel in het thema passende cover van de nieuwste generatie acteertalenten. Ook worden virtuozen als de Belgische balletdanser Edo Wijnen uitgelicht.

Interessant, maar niet nieuw – Re-magazine deed het al jáááren geleden – zijn Art-vertisements, waarbij creatief talent aan een commercieel merk is gekoppeld en speciaal voor het magazine artistieke advertenties maakten. Zo krijgen merken als o.a Björn Borg, SuperTrash, Vans, Olympus, ING New Dutch Photography Award en Museumkaart een nieuwe uitstraling.

PUPMAG. € 7,95. Vanaf 12 november verkrijgbaar bij de verschillende boekhandels o.a Scheltema, Aldipress, Bruna,  galeries en concept stores als als Hutspot Ook is het magazine online te bestellen. Info: pupconcepts.com



Gerelateerde Artikelen:


,

Reageren is niet (meer) mogelijk.