Top menu

Homiés hype slaat wereldwijd toe

Féline, Benzo, Ballenciaga, Burrrr, Meouw Meouw, Bucci. Schrijf het op in een modedictee en je scoort een onvoldoende. Zoniet modeontwerper Brian Lichtenberg. De vingers van de Amerikaan zijn blauw van het dollars tellen. Het idee is té simpel: je jat de lettertypes en logo’s van beroemde modehuizen, husselt alles door elkaar, drukt het ‘nieuwe’ logo op shirts. Gevolg: ze zijn niet aan te slepen.

Dé hit is een crew neck met de slogan Homiés, gedrukt in het lettertype van Hermès. Boven het logo staat een auto in plaats van het bekende Hermès koetsje. Topmodel Cara Delevigne was een van de eersten die het droeg, Rihanna is fan. En dráágt Miley Cyrus kleding, dan is het van Lichtenberg, check haar #selfies.

In Amsterdam fietste ik al een Homiés sweater tegemoet in de Kinkerbuurt. Ik bedoel maar. Lichtenberg, woonachtig in LA, ziet overal zijn ontwerpen. Féline wordt dan vaak gemixt met real Céline. Zo had Lichtenberg het ook gehoopt. Céline’s Phoebe Philo, ze was ooit een hardcore clubber met gouden tanden, kan er vast om lachen. Hermès houdt zich angstvallig stil.

Gerelateerde Artikelen:


, , ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.