Top menu

Tod’s strikt David LaChapelle

Schitterende luxe-producten alleen zijn niet altijd voldoende om ons hebberig te maken. “Verpakt’ in flitsende video’s of oogstrelende fotografie spreken ze pas echt tot verbeelding. Het Italiaanse Tod’s zal vast genoeg tassen en schoenen verkopen zonder de wintercampagne die David LaChapelle heeft geschoten van de allernieuwste Sella tas. De LaChapelle staat bekend om zijn surrealistische ensceneringen met felle kleuren.

Tod’s eigenaar Diego Della Valle is groot fan van de droomwerelden van de Amerikaanse fotograaf. Hij gaf hem de opdracht om de sierlijke Sella tas, die is geïnspireerd op de traditionele zadelmakerij met als detail de grove zadelsteek, tot leven te brengen.

LaChapelle verenigde vakmanschap met een frisse scheut Pop Touch, de naam van de fotoserie. Met veel paarden en mooie, dromerige meisje creëerde LaChapelle rond de tas een aura van magie. The making of video van de Pop Touch staat vanaf vandaag online, inclusief de vier verschillende campagnefoto’s.

 Eerder gepubliceerd in FD Lifestyle

De Sella tas bestaat in drie maten, verschillende materialen: van python, krokodil en dierenprints als zebra. Vanaf € 1100. www.tods.com

Gerelateerde Artikelen:


, ,

Reageren is niet (meer) mogelijk.